
Yavuz Selim ilk/Ortaokulu bünyesinde Z Kütüphanesinin açılışı yapıldı. Z Kütüphanesinin açılışı İlçemiz Kaymakamı Sayın Erdoğan KANYILMAZ, Belediye Başkanı Şahin YILANCI ve İl Milli Eğitim Müdürü Necati AKKURT tarafından yapıldı. Açılışa Kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri , vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından ayrılan bitçe ile yapılan ihale sonucu Müdürlüğümüze Bağlı Yavuz Selim İlk/ Ortaokulu binasının giriş katında Z Kütüphanesi yapıldı. Kütüphane 7 adet bilgisayar, 1 adet yazıcı , 1000 adet kitap, okuma masaları ,kitap rafları taban ve tavan döşemeleriyle göz kamaştıracak şekilde kullanıma sunuldu.
İlçe Mill Eğitim Müdürü Oltan BALYEMEZ ; kitapların, kütüphanenin öneminden bahsederek öğrencileri yetiştirirken 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu işaret ederek öğrencilerin bu şekilde yetiştirilmesinin öneminden bahsetti. Son olarak yüce kitabımız Kuran-ı Kerim´ de belirtildiği üzere İslamın ilk emrinin ´´OKU´´ olduğunu, tüm ilimleri okurken de Allah adına okunması gerektiğini vurguladı. Allah adına okunmayan ilimlerin insanlığa faydadan çok zarar getirebileceğini belirtti.
İlçe Mill Eğitim Müdürü Oltan BALYEMEZ ; tüm öğrencilerimi kütüphaneye davet ederek bu kütüphane sadece bu okuldaki öğrencilere ait değil, faydalanmak isteyen tüm insanların kullanımıa sunulduğunu belirterek, açılışı yapılan Z Kütüphanesinin herkese hayırlı olmasını temenni ederek konuşmasını bitirdi.
Açılıştan sonra davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Resimler İçin TIKLAYIN...