SİYER-İ NEBİ YARIŞMASINDA DERECE YAPAN ÖĞRENCİLERİMİZE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN ÖDÜLLENDİRME
227
20:58
26.10.2020

    Anadolu Gençlik Derneği'nin Türkiye genelinde düzenlediği Siyer-i Nebi yarışmasında büyük başarı elde eden Şebinkarahisar ANADOLU  İMAM HATİP LİSESİ öğretmen ve öğrencileri ilçe Milli Eğitim Müdürü  nezaretinde İlçe  Müftülüğünü ziyaret ettiler. 

    Türkiye geneli liseler arasında  yapılan ve 44580 öğrencinin katıldığı  bilgi yarışmasında 11A sınıfı öğrencilerinden  Emine TOKAR bütün soruları doğru cevaplayarak Giresun 1.si Türkiye 5.si,10 A sınıfı öğrencilerinden Zeynep Dilara TEMİZ Giresun 2.si Türkiye 11.si olarak ilçemiz adına büyük bir başarı yakalamış olduklarından dolayı müftülük olarak bu büyük  başarıya imza atan gençlerimiz ödüllendirildi. . 

    Öğrencilerimizi, ailelerini, öğretmenlerini ve bu büyük başarıda emeği geçen herkesi İlçe Müftüsü Hüseyin BUROĞLU tebrik etti.. Bahtları açık başarıları daim olsun inşallah dedi.

 

 

 

Yayın Tarihi: 26.10.2020